sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Länsi-Suomen Aluekilpailut

Moikka!
Nyt on kolmannet kisat meillä takana päin ja seuraavaksi meidät tullaankin näkemään vasta kahden viikon kuluttua Hyvinkäällä kauden pääkisoissa!
Viime lauantain aluekilpailuihin lähdettiin valmistautumaan kello 7:40 aamulla alkavalla lämpällä kenraaliharjoitusta varten. Kenraalisuoritus meni meidän osalta aika plörinäksi.. Tosi tyhmiä virheitä tuli ja suoritus oli epävarma. Käytiin kuitenkin kenraalin jälkeen kaikki tulleet virheet ja horjumiset läpi.
Jälleen kerran meidän upeista meikeistä sai kiittää joukkueemme Ninaa ja hiuksista Cristinaa. Saatiin ajoissa itsemme valmiiksi ja kisasuoritukseen lämppääminen meillä alkoikin jo 12:45. Suoritus numerona meillä oli 28, joka oli siis heti toisena ensimmäisen tauon jälkeen.
Kupittaalla meillä on aina ollut ongelmana musiikin kuunteleminen, esimerkiksi lämpässä ja ohjelmamusan kuuntelussa. Kupittaalla on ihan liian vähän töpseleitä ja paikkoja, jossa voisimme soittaa musiikkia sen verran kovalla, että kuulisimme sen häiritsemättä muita >:(
Saatiin kuitenkin lämppä hoidettua ihan hyvin ja pian oltiinkin jo matolla! Suorituksemme oli tähän mennessä kauden paras, muutamaa pudotusta ja horjahdusta lukuun ottamatta. Oltiin tosi tyytyväisiä ja jäätiinkin jännityksellä odottamaan pisteitä, jotka olivat siis: 4.60/3.20/7.10 ja yhteensä siis 14.90. Pisteet riittivät koko sarjamme voittoon ja oltiin niihin ihan tyytyväisiä, ollaan kuitenkin valmiita parantamaan ensi kisoihin!
Oikein paljon onnea kaikille muillekin palkituille joukkueille <3


Tehtiin vielä viimeiset mielikuvaharjoitukset ennen matolle menoa






Lahjan Tytöistä palkittiin myös Kolibrit Blue, Kolibrit Celeste sekä Elix <3

T. Bellut

2 kommenttia:

  1. ootte aivan ihana joukkue! oon lukenu teidän blogia tosi kauan ja vaikuttaa niinku teillä olis aina hauskaa ja että teillä on ihan mahtava yhteishenki joukkueessa!!!!! terkkuja ja tsemppiä kaikille tytöille sekä valkuille:) oon ihan kateellinen teille ku teillä on nii mahtava joukkue:-D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! :) kyl meillä hauskaa on, melkein aina ;) tervetuloa kokeilemaan joukkueeseen jos ikä on sopiva!

    VastaaPoista