sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kauden pääkisat Hyvinkäällä!

Kautemme päättyi mestaruuskisoihin Hyvinkäälle 21.-23.11. Matkaan lähdettiin perjantai-iltana yhdessä Kolibrit Bluen kanssa. Majoituimme Riihimäellä Scandic hotellissa, johon saavuttiinkin noin kahden tunnin matkan jälkeen. 
Lauantai aamuna herättiin tosi aikaisin valmistautumaan kisapäivään. Käytiin aamupalalla ja laitettiin jo jotain meikkejä ja hiuksia hotellilla. Kun saavuttiin bussin kanssa hallille aloitettiin melkein heti lämppäämään kenraalisuoritusta varten. 
Kenraalisuoritus oli aika perusvarma suoritus, mutta ei kuitenkaan sellainen, mitä lähdimme hakemaan itse kisasuorituksesta. Joitain pieniä virheitä näkyi. Vartalot ja hypyt jäivät vielä liian pieniksi. Kenraalin jälkeen lähdimme laittamaan meikkejä ja hiuksia loppuun, sekä korjaamaan suorituksen omia virheitä. Kisasimme numerolla 30, joten meillä oli runsaasti aikaa ennen omaa suoritustamme. Kohotettiin kisafiilistä ja laitettiin kaikki valmiiksi. Aika kului kuitenkin nopeasti ja pian oltiinkin lämppäämässä ja treenaamassa omaa vuoroamme varten. 
Kisasuorituksemme oli kiistämättä kauden paras ja kaikki olivatkin ihan fiiliksissä suorituksen jälkeen! Yhteispisteemme olivat tasan 16.00, joilla päästiin jaetulle viidennelle sijalle yhdessä upeiden Lumitähtien kanssa. Näin olimme siis myös jatkossa! Oltiin tosi onnellisia ja ylpeitä siitä, että kova treeni oli viimein tuottanut tulosta. 
Kaikki Lahjan Tytöistä paikalla olleet joukkueet pääsivät finaaliin, joten lähdettiin kisojen loputtua suoraan takaisin hotelliin ja sporttilounaalle. Hotellilla meillä oli vielä joukkuepalaveri, jonka jälkeen painuttiin sänkyihin keräämään voimia sunnuntain finaaliin.
Päästiin sunnuntaina lähtemään vähän myöhemmin hallille, joka oikeastaan teki ihan hyvää, sillä oltiin kaikki aika väsyneitä. Sunnuntain kenraaliharjoitus meni aikalailla samalla tavalla kuin lauantain kenraali, eli ihan ok. Mikä ei vieläkään meille riittänyt. Suoritettiin kaikki kisarituaalit ja lämpät, jonka jälkeen aloimme valmistautua finaalisuoritukseen sekä tekemään kisaohjelmamme viimeistä kertaa yleisön edessä. 
Finaalisuoritus oli selkeästi heikompi kuin lauantain suoritus, mutta ei silti todellakaan heikoimmasta päästä. Olimme siihen tyytyväisiä, sillä oltiin kuitenkin nautittu sydämien kyllyydestä tuosta viimeisestä suorituksesta. 
Pisteet olivat asteen huonommat kuin lauantain pisteet ja näin sijotuimme lumitähtien taakse kuudensiksi. 
Paljon onnea kaikille finaaliin päässeille, palkituille ja onnistujille! 
Nyt on treenit aloitettu uudelleen uutta kautta varten ja ollaan taas valmiita kovaan treeniin.




 

 



- Bellut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti