torstai 13. lokakuuta 2011

Seurankatselmus


Heippa taas! :)
Maanantaina oli Lahjan Tyttöjen ja Turun Urheiluliiton yhteinen seurankatselmus Caribiassa. Esitimme ohjelman kaksi kertaa. Eka kerta meni ihan mukavasti, toisella kerralla tuli vähän enemmän virheitä, muttei sekään täysi katastrofi ollut. Tuomareilta saatiin hyvää ja rakentavaa palautetta, ja ihan hyvillä mielin odotetaan jo kisakauden alkamista. :)
Nyt pyrimme vielä hiomaan ohjelmaa yhtenäisemmäksi, kun on paljon tyttöjä matolla niin siinä tulee helposti eriaikaisuuksia ja muuta pientä fiksattavaa.
Valmentajamme Ilona ompelee vielä loppuihin pukuihin paljetit kiinni, ja sitten liimaillaan vielä yhdessä lisää kimallusta ja teipataan vanteet, kisafiilis alkaa pikkuhiljaa löytyä... ;)

Ollaan lähdössä esiintymismatkalle Saksaan 17.-20.11. eli juuri keskellä kisakautta, joten esitysohjelmiakin pitäisi ehtiä kisaohjelman lomassa treenata. Mutta eiköhän me ehditä, varmasti hauska reissu tiedossa! ;)

kuvat syyskuun leiriltä

2 kommenttia:

  1. teil on tosi kiva ohjelma! (-: kenel oli teijän mielest paras koreografia seurankatselmukses?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Monella joukkueella oli tosi kivoja ohjelmia, vaikea sanoa mikä olis ollu paras :D Tosi kiva nähdä kisoissa myös kaikkien muiden joukkueiden ohjelmat, innolla odotetaan! :)

    VastaaPoista