sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Cailap Cup


Iltaa!
Lahjan Tytöt järjesti eilen välinekauden ensimmäiset kilpailut eli Cailap Cupin. Vaikka kilpailemme tällä kaudella kilpasarjan puolella, halusimme kuitenkin osallistua myös näihin oman seuran järjestämiin kilpailuihin.
Kilpailimme heti kisojen alussa numerolla 2. Kauden ensimmäinen kisasuoritus oli kyllä kaukana täydellisestä, vanteet lentelivät vähän väliä, joka ikävästi rikkoi kokonaisuutta. Ja vaikka 11 tyttöä matolla tuo ohjelmaan mukavasti näyttävyyttä, on se samalla myös haaste, koska tilaa on vähän ja riski virheisiin kasvaa. Eilen tytöt olivat selvästi hyvin jännittyneitä, joka varmasti oli pääsyy epävarmaan tekemiseen ja tiputuksiin. Vaikka emme olleet suoritukseen tyytyväisiä, emme jääneet asiaa harmittelemaan sen enempää, vaan käännämme katseet jo kohti viikon päässä odottavia TUL:n piirinkisoja.

Heti suorituksen jälkeen tytöt saivat vastuullisen tehtävän toimia kilpailun rajatuomareina, joten loppupäivä kuluikin ohjelmia ja rajoja tarkasti vahdatessa. ;)

Tänään sunnuntaina tytöt esiintyivät vielä Cailap Asemassa, ja tällä kertaa suoritus menikin sitten jo paljon paremmin.
Onnea kaikille kisoissa menestyneille, viikonloppuna nähtiin paljon upeita ohjelmia! :)








5 kommenttia:

  1. ootteko tullin kisoissa kilpasarjassa?

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä ollaan. Sen lisäksi kisataan vielä aluekisoissa ja kilpasarjojen mestaruuskisoissa Tampereella. :)

    VastaaPoista
  3. Minkä sijoituksen ja kategorian saitte? :) ja mikä on teidän teema ja musiikki? :)

    VastaaPoista
  4. Harmiksemme saatiin kategoria 7, mutta suoritus oli lauantaina kyllä sen verran huono, että ei sillä paljon parempaa olisi voinut odottakaan. :( Mutta tästä noustaan vielä! :)
    Teemamme on El Dorado - kultainen kaupunki, ja musa Wonders of the New World elokuvasta Tie El Doradoon.

    VastaaPoista